8 dingen die je kan doen in 2018

We kunnen bijna de deur van 2017 achter ons dichttrekken. Maar voor het zo ver is kijken we alvast even naar de evenementen die er in het nieuwe jaar te doen zijn.

     1. Spektakelmusical 40-45

Het is wel nog even wachten, maar in oktober 2018 zal je kunnen gaan kijken naar de nieuwe spektakelmusical over de 2de wereldoorlog. We bevinden ons in Antwerpen, een jaar na de eerste wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren.  Ze groeien op in een warm nest.  De broers worden hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken. Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in elke huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis…

Wil je dit spektakel niet missen? Bestel dan snel hier je tickets!

     2. Het Plop-up restaurant

Kabouter Plop & zijn vrienden komen al 20 jaar op de televisie, en dat moet gevierd worden! Voor zijn verjaardag krijgt Plop van Smal, Klus, Kwebbel en zijn nichtje Felle een mooie foodtruck, waarmee hij en Felle het bos rondrekken, zodat alle kabouters en dieren aan zijn kraampje kunnen komen eten. Ondertussen passen Smal, Klus en Kwebbel op zijn melkherberg, maar vooral Klus vindt het vele werk erg zwaar. Hij wil niets liever dan dat Plop weer terug komt en hij besluit in het geheim zijn foodtruck te stelen. Maar zal zijn plannetje ook echt slagen? Het wordt een show boordevol verrassingen, leuke grappen en natuurlijk alle kabouterhits van de afgelopen 20 jaar. Zet je kaboutermuts op, smeer je stembanden, oefen de kabouterdans en doe mee met onze vrolijke kaboutervrienden.

Voor meer info en tickets klik hier.

     3. Fun voor de allerkleinsten

Dit jaar zijn Bumba & zijn vrienden weer te zien in verschillende theaters bij jou in de buurt. Nog t.e.m. 25 februari kan je hem gaan bewonderen. Als de tweeling Lars en Lies jarig zijn, worden ze verrast met een magisch wonderboek. Als ze dit boek openmaken, stappen ze de wonderbaarlijke Bumbawereld in en leren ze al zijn beste vrienden kennen zoals Bumbalu, Barry de leeuw, Kiwi de vogel, Tumbi de olifant, Nanadu en Baby. Samen leren ze tellen, dansen ze op hun favoriete liedjes en maken ze er een heel speciaal verjaardagsfeest van! Dankzij het aangepaste licht- en geluidsniveau is deze voorstelling juist heel geschikt voor de allerkleinsten! (1+)

Wil je je kleine spruit een superleuke dag bezorgen? Bestel dan snel je tickets voor deze show.

     4. K3 show

Na hun eerste eigen tour met Captain Space hebben Hanne, Marthe en Klaasje de smaak te pakken en komen zij in het voorjaar van 2018 terug met een gloednieuwe K3 show. Vanaf 17 maart te zien in Hasselt, Oostende, Antwerpen, Gent, Eindhoven, Den Bosch, Rotterdam, Amsterdam, Groningen & Apeldoorn.

Voor meer info & tickets klik hier (België) of klik hier (Nederland).

     5. Ghost Rockers in Concert

Het laatste seizoen is jammer genoeg afgelopen. Maar we zijn nog niet van de Ghost Rockers van af! Op 15 en 16 september kan je ze gaan bewonderen in Antwerpen. De stoere locatie ‘de Shop’ zal plaatsmaken voor Ghost Rockers in Concert, wat alleen zal bestaan uit alleen maar staanplaatsen. Dus wees er maar zeker van dat er goed gedanst, geswingd en vooral gerockt kan worden. Er wordt aan de ouders gevraagd om achteraan plaats te nemen, zodat alle kinderen vooraan het concert goed kunnen zien. In ruil daarvoor is er voor de papa’s en mama’s die mee gaan naar het concert, een speciale papa en mama toog! Die is achterin de zaal met perfect zicht op hun rockende kinderen.

Klik hier voor meer info & tickets.

     6. Team U.P.

Vanaf 3 maart kan je de sterren van Ketnet Musical Team U.P. gaan bewonderen! In het topsportinternaat U.P., waar kracht en prestatie hoog in het vaandel staan, is alles één grote competitie. Wie is de snelste? Wie is de sterkste? Wie is de populairste?… In deze school komt Lars, de zoon van een groot sporter, tegen zijn zin terecht. Want dit hoort zo voor een zoon van een sportman. Niet iedereen is even blij met zijn komst. En wanneer de directie, omwille van zijn vader’s bekendheid, Lars voortrekt, is het hek van de dam en staat de hele school op stelten.

Deze familiemusical is te zien in Antwerpen, Gent, Hasselt, Oostende & De Panne. Voor meer info en tickets klik hier.

     7. Plopsapret 

Ook in het volgende seizoen heeft Plopsa weer top evenement in petto. In een apart nieuwsbericht op onze website stellen we alle evenementen voor. Klik hier om het artikel te lezen.

     8. Op vakantie naar Polen

Vanaf 25 mei 2018 kan je naar het nieuwe Poolse Plopsa-park. Het park is ongeveer 10 hectare groot en zal zowel indoor- als outdoor zijn. Het park is gethematiseerd rond de figuren Maya de Bij, Wickie de Viking, Heidi en Bumba. De buitenzone zal 6 attracties bevatten met o.a. een Bloemenmolen die ook te vinden is in Mayaland in Plopsaland De Panne. Het indoor gedeelte zal een Wickie Coaster, een Dierenmolen zoals in Plopsaland De Panne & nog vele andere attracties. 

In de toekomst wil het park ook nog uitbreiden met een waterpark, een bungalowpark & een hotel. 

 

 

Het Studio100fan.eu-team wenst iedereen een fantastisch 2018 en blijf ons zeker volgen voor de laatste nieuwtjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *