Update: James Cooke en Jonas Van Geel delen rol in Musical 40-45 vanaf januari 2019

De Spektakel-Musical 40-45 is nu al een groot succes. Op anderhalve maand voor de première, werden er meer dan 205.000 tickets verkocht. Wegens het grote succes is de musical verlengd t.e.m. 6 januari 2019. Deze extra voorstellingen betekenen ook meteen een verandering in de cast, want vanaf januari 2019 zal James Cooke samen met Jonas Van Geel de rol van Louis spelen.

De repetities voor de Spektakel-Musical 40-45 zijn momenteel volop aan de gang in Puurs. Vandaag maakte Studio 100 bekend dat wegens het grote succes van de show (er werden reeds meer dan 205.000 tickets verkocht), de musical verlengd werd tot 6 januari 2019.

De extra voorstellingen brengen echter een probleem met zich mee: Jonas Van Geel, die één van de twee hoofdrollen vertolkt, kan wegens tv-verplichtingen vanaf januari niet meer elke voorstelling spelen. Om die reden heeft Studio 100 beslist een nieuwe acteur aan de cast toe te voegen, die vanaf januari de hoofdrol van Louis met Jonas Van Geel zal delen, en deze acteur is niemand minder dan James Cooke.

James Cooke raakte bij het grote publiek bekend als sidekick van Karen Damen bij het programma ‘Nieuwe Buren’ en als sidekick van Gert Verhulst bij ‘Gert Late Night’. Hij volgde een musicalopleiding en speelde reeds mee in Daens, Alice in Wonderland en 14-18. Daarnaast is hij ook actief als theaterproducent bij zijn eigen productiehuis ‘Uitgezonderd Theater’.

James Cooke: “Ik ben ongeloofelijk blij dat ik deel mag uitmaken van de cast van 40-45. Zowel voor als achter de schermen is dit een productie met topmensen. De rol van Louis is voor mij als acteur eten en drinken. En weten dat ik deze rol mag delen mijn goede vriend Jonas van Geel is helemaal een feest!”

Jonas Van Geel: “Jammer dat echt niemand anders kon, maar hij zal het fantastisch doen!”

Tickets voor de verlengingen zijn vanaf nu beschikbaar op 40-45.live.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *