Dit zijn de Plopsa evenementen van 2018

De Kerstvakantie is ondertussen al even bezig, dus dat betekend dat het de laatste dagen zijn dat Plopsaland De Panne geopend is. Maar wij kijken alvast uit naar de nieuwe evenementen van het nieuwe seizoen.

Plopsaland De Panne:

We beginnen bij het begin en dat is Plopsaland De Panne. In Plopsaland kan je vanaf het nieuwe seizoen dagelijks een show zien van Bumba, Maya de Bij of Kabouter Klus. De Paasvakantie wordt zoals gewoonlijk ingezet door de enige echte Kabouter Plop (1/04 – 15/04)!

Het volgende evenement dat gepland staat zijn de Nickelodeon Fandays! Ga op de foto met spongebob squarepants, Dora & nog vele andere Nickelodeon helden. In mei is er een Ketnet Feestweekend & voor de kleintjes de Ketnet Jr. Feestweekend.

In de zomervakantie kan je dan weer voor de 3de keer naar de nacht van de abonnees met K3 en Gers Pardoel! Geen abonnee? Dan kan je op 14 en 15 juli naar het K3 weekend. Ook F.C. De Kampioenen is weer van de partij. En als dat nog niet genoeg is, is er natuurlijk de Samson & Gert Zomershow met de enige echte burgemeester.

Voor de fans die graag wat langer in het park willen rond lopen is er dit jaar de Plopsa Late Nights! Wat er die avonden te doen is weet je binnenkort.

In het najaar is er de Meli Park Revival, het Bumba Festival en Cars & Coasters. Natuurlijk kan je ook opnieuw Halloween vieren met of zonder Ketnet. In november staat er een Verjaardagsparty van Plop gepland die 3 weekends te zien zal zijn. En last but not least Winter Plopsaland en Ketnet Kerst.

Plopsa Coo:

Het eerste event zijn de Jurassic Weekends in mei. In de zomermaanden juli en augustus is er een show van Maya de Bij, Heidi & Wickie de Viking. En ook opnieuw is K3  van de partij op 21 en 22 juli. Het laatste van de zomer is Fête de la Cascade. En dan het najaar is er opnieuw Dinoween.

Plopsa Indoor Hasselt:

In het leukste indoor park van Vlaanderen kan je dagelijks terecht voor een Bumba show of een Maya show. Ook zijn er Paw Patrol Dagen. De Krokusvakantie is het Ketnet Jr. Carnaval. In het nieuwe seizoen zal Kabouter Klus ook weer vaak te zien zijn in het park. Zo kan je hem zien in de Paasvakantie, de zomervakantie en de Kerstvakantie.

De K3 fans worden zeker niet overgeslagen want natuurlijk is er weer een K3 weekend. Daarna jaarlijkse gewoonte Halloween en de intrede van de Sint.

Plopsa Indoor Coevorden:

In Coevorden kan je dagelijks een leuke Wickie of Bumba show gaan bekijken. En net als in alle andere parken is ook K3 hier weer van de partij op 21 en 22 april. De meivakantie kan je vieren met de enige echte Kabouter Klus. In de zomervakantie en de oktobervakantie is er een evenement rond Bumba.

Ben je braaf geweest? Dan heb je geluk want ook volgend seizoen komt de Sint weer langs. En de Kerstvakantie kan je dan weer vieren met Maya de Bij.

Holiday Park:

Opnieuw kan je dagelijks gaan kijken naar een Maya, Wickie & Heidi show en een Waterskishow. In mei en juni is er een Maya’s Frühlingsfest. In juli is er een nacht van de abonnees. Voor de fans die lang op blijven zijn er dan weer Summer Nights.

In oktober wordt het weer griezelen met de Kids Halloween en Halloween Fright Nights.

Zo dat waren alle parken. Of dat had je gedacht! Want vanaf 25 mei 2018 kan je ook in Polen terecht in het nieuwe Majaland Kownaty!

Deze evenementen staan in de nieuwe folder van Plopsaland. Hou onze Facebook-pagina voor alle informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *