Kabouter Klus stond vandaag voor de 2.500ste keer op een Plopsa podium

Vandaag werd acteur Aimé Anthoni, die sinds jaar en dag gestalte geeft aan Kabouter Klus, gevierd in Plopsa Indoor Hasselt. De acteur speelde er namelijk zijn 2.500ste show in een Plopsa Park. Aimé kreeg van Plopsa een ruiker bloemen en een cadeaupakket en van het aanwezige publiek een staande ovatie. 

Vandaag werd acteur Aimé Anthoni in Plopsa Indoor Hasselt verrast door de mensen van de Plopsa Group. Aimé gaf er namelijk zijn 2.500ste show in een Plopsa park. De acteur, die sinds jaar en dag gestalte geeft aan Kabouter Plop, werd na zijn optreden terug op het podium geroepen, waar hij in de bloemetjes werd gezet en met een cadeaupakket werd bedankt voor alle mooie momenten.

Carmine Frisenda, Operations Coördinator van Plopsa Indoor Hasselt: “Aimé is al jaren een vaste waarde binnen de Plopsa Group. We zijn dan ook verheugd dat we dit uniek moment met hem kunnen delen.”

Aimé Anthoni: “Wat een enorme verrassing. Ik had zelf de tel niet bijgehouden! Ik heb hier gedurende de afgelopen 12 jaar al zoveel optredens gegeven en lachende gezichten gezien. Plopsa Indoor Hasselt is zonder twijfel mijn favoriete park.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *