Kabouter Klus in Plopsa Indoor Hasselt tijdens meivakantie

Tussen 22 april en 1 mei trakteert Plopsa Indoor Hasselt zijn bezoekers dagelijks op een spetterende liveshow van de enige echte Kabouter Klus.

Plopsa Indoor Hasselt is de ideale plaats om een dagje door te brengen. Het park bied een heledag plezier met maar liefst 25 binnen- en buitenattractie, meet & greets met jouw favoriete televisiehelden en in de meivakantie met een dagelijks optreden van de enige echte Kabouter Klus.

Tijdens deze exclusieve Kabouter Klus show neemt Klus alle ploppertje mee op avontuur in het kabouterbos en zingt samen met hen de bekendste kabouterhits. Na de show nodigt hij iedereen uit om tussen een kleurrijke confettiregen te dansen.

“Het is de eerste keer dat we een aparte programmatie voorzien tijdens de meivakantie.”, zegt Patrik Van Grootel, Parkmanager van Plopsa Indoor Hasselt, hierover. “We merken een alsmaar stijgende populariteit van Plopsa Indoor Hasselt onder Nederlanders en gaan dan ook graag op deze vraag in! Het park is dan ook ideaal gelegen op slechts een halfuurtje rijden van de Nederlandse grens en hét perfecte uitje voor alle weersomstandigheden. Bezoekers kunnen zowel binnen als buiten in het ruime buitengedeelte terecht.”

Kijk voor tickets en het volledige programma op de officiële website van het park!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *