Vliegende start voor repetities 40-45

Vorige week gingen de repetities van start voor de Spektakel-Musical 40-45. Op maandag 21 augustus bezocht de cast voor het eerst het Studio 100 Pop-Up Theater, waar de musical gespeeld zal worden.

Onder toeziend oog van de pers bezocht de cast van de Spektakel-Musical 40-45 voor het eerst het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. De cast was onder de indruk van de gigantische constructie en met deze nieuwe mijlpaal, werd de laatste rechte lijn naar de première ingezet.

Tijdens het persmoment maakte regisseur Frank Van Laecke bekend dat zopas de kaap van 200.000 verkochte tickets werd bereikt. Een unicum voor een productie in Vlaanderen, dat er op 1 maand voor de première reeds zoveel tickets verkocht werden.

De aanwezige pers mocht ook samen met Gert Verhulst, bezieler van het project, een ritje maken op de unieke tribune, die speciaal voor de voorstelling werd ontworpen.

Tickets en info

Voorlopig zijn er voorstellingen gepland t.e.m. 23 december 2018. Wie er dit jaar nog wil bijzijn, moet zich haasten want bijna alle beschikbare voorstellingen zijn uitverkocht.

Tickets zijn verkrijgbaar via de officiële website van de productie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *