Maya film beleeft Australische première op 23 augustus!

De Studio 100 animatiefilm rond bijtje Maya zal in première gaan op het Australische filmfestival CinéfestOZ. De première zal plaatsvinden op zaterdag 23 augustus voor een jong en enthousiast publiek. Ook de Australische stemmencast zal aanwezig zijn.

Op zaterdag 23 augustus gaat de animatiefilm van Maya de Bij 3D in première in Australië. De première zal plaatsvinden tijdens het CinéfestOZ in aanwezigheid van de jonge Maya fans. Na de première zal er een heus feest zijn, in tuinstijl. Aan de aanwezige families met kinderen wordt dan ook gevraagd om gekleed te komen in outfits passend met het thema van het feest. 

Het verhaal

Maya is een vrolijke bij, die er alles aan doet om bij haar bijenfamilie in de groep te horen, maar ze brengt zichzelf in de problemen en komt in aanvaring met de adviseur van de koningin. Als deze de koninklijke honing steelt van de koningin, zorgt hij ervoor dat iedereen de wespenkolonie verdenkt. Hij manipuleert Maya om de bijenkorf te verlaten. Maya verlaat de groep samen met haar beste vriend Willy en samen gaan ze de grote wijde wereld in.

Bga0oHKCMAEJ1UK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *