Maya de Bij film – Eerst Vlucht is internationaal succes!!!

De Maya de Bij film – Eerste Vlucht is officieel een wereldwijde hit. Reeds meer dan 4,2 miljoen mensen kochten reeds een bioscoopkaartje voor de eerste animatiefilm van Studio 100. 

Maya the Bee Movie (De internationale titel van de film) is een wereldwijde hit in de bioscopen. De allereerste Studio 100 animatiefilm is aan meer dan 120 landen verkocht. Reeds meer dan 4,2 miljoen mensen brachten een bezoek aan de film.

In Kroatië, Slovenië en Frankrijk staat de film zelfs op de eerste plaats in de box-office. 

In Augustus steekt de film de Atlantische oceaan over richting Zuid-Amerika. De film zal er o.a. te zien zijn in bioscopen in Argentinië, Ecuador, Bolivia, Colombia, Peru en Chili. Vanaf mei zal de film ook op home-media (digitale copy, dvd en blu-ray) beschikbaar zijn in de Verenigde Staten.

Christophe Drevet, Director International Concumer Products Studio 100: “We zijn zeer blij met de positieve reacties van families van overal ter wereld. De film slaat echt aan bij kleuters en ouders. De film is niet alleen een voorbeeld qua CGI Animatie, maar houdt ook vast aan de belangrijkste factoren uit het merk dat van de serie rond Maya de Bij een wereldwijd succes maakte”.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *