Studio 100 Animation kondigt nieuwe animatieserie aan

Studio 100 Animation, de Franse animatiestudio van Studio 100, heeft zopas op zijn eigen website de productie van een nieuwe 3D-animatiereeks aangekondigd. Nog dit jaar start de productie van “Arthur and the Minimoys”. 

Bij Studio 100 Animation begint men dit jaar aan de productie van “Arthur and the Minimoys”. De 3D-animatiereeks is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2006 van Luc Besson. De reeks zal in 2017 opgeleverd worden.

Het verhaal

Arthur is een vrolijke en geniale 10-jarige die ervan houdt om de vakanties door te brengen bij zijn grootmoeder. De tuin van zijn grootmoeder is namelijk de thuisbasis van een wereld die niet waar te nemen is met het menselijke oog: de wereld van de Minimoys!
Arthur ontdekt de toegang tot de wereld en een manier om ook een Minimoy te worden, en zo hun wereld te verkennen. In feite wordt hij de Minimoy die alle andere Minimoys red van allerlei gevaren.
Arthur veranderd van een dromer in een held, die een ganse levensvorm naar de bevrijding leid, samen met zijn vrienden Selenia en Betameche.

De reeks zal 52 afleveringen tellen die elk 13 minuten zullen duren en zal worden geregisseerd door Pierre-Alain Chartier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *