Via Trooper al meer dan € 100.000 voor verenigingen en goede doelen

Trooper is een start-up met als uitgangspunt geld inzamelen voor je vereniging of goede doel door online te shoppen. En dit zonder dat het je € 1 extra kost. En het gaat hard!  Vandaag werd er weer een belangrijke bladzijde in het Trooperverhaal geschreven: Via Trooper ging er al meer dan € 100.000  aan extra middelen rechtstreeks naar de Vlaamse verenigingen & goede doelen!  

Sinds de lancering in november 2017 zijn er al meer dan 1.750 verenigingen & goede doelen bij Trooper aangesloten, en ook meer dan 190 online shops. Coolblue, Collect&Go, Booking.com, Collishop, JBC, Torfs, Connections, Hema, AS Adventure en vele anderen beslisten om het verenigingsleven een duwtje in de rug te geven via Trooper.

Vandaag werd er weer een belangrijke bladzijde in het Trooperverhaal geschreven: Via Trooper ging er al meer dan € 100.000  aan extra middelen rechtstreeks naar de Vlaamse verenigingen & goede doelen!

Hans Bourlon, Studio 100: “Het verenigingsleven heeft een bijzondere plek in mijn hart. Ik ben dan ook heel blij dat we met Studio 100 in dit mooie verhaal zijn gestapt, en op deze manier ook ons steentje kunnen bijdragen om het verenigingsleven & goede doelen in Vlaanderen te steunen. In december waren er zo’n 500 verenigingen & goede doelen aangesloten, en intussen naderen we de kaap van de 2.000, dus de verenigingen beginnen echt wel de weg naar Trooper te vinden. Daar kunnen we alleen maar blij om zijn!”

Elisabet Lamote, Trooper: “Het gaat ongelooflijk hard, ik durfde in mijn stoutste dromen niet hopen we nu al de kaap van € 100.000 voor de verenigingen zouden halen. Ik ben ontzettend blij met dit resultaat, en nog meer met de positieve reacties die we krijgen vanuit het verenigingsleven. Dit geeft veel vertrouwen om ons verhaal steeds verder uit te bouwen. En zo via Trooper natuurlijk meer en meer middelen te kunnen bieden aan de verenigingen & goede doelen. Want daar draait het tenslotte om.”

Wie meer info wil over Trooper of een vereniging of goede doel wil aansluiten kan terecht op Trooper.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *