Studio 100 Media stelt nieuwe 3D-animatieserie voor.

Op MIPTV 2015, de grote internationale televisiebeurs in Cannes (Frankrijk), heeft Studio 100 Media een gloednieuwe 3D-animatieserie voorgesteld. De serie zal gaan rond het populaire Australische Koalabeertje “Blinky Bill”.

“Blinky Bill” is een populair Australisch figuurtje. Het beertje werd bedacht door schrijfster “Dorothy Wall” in de jaren ’30. Blinky werd voor het eerst op tv en in de bioscoop vertoond in een tv-serie, gemaakt in de jaren ’90. 

Studio 100 Media heeft nu op MIPTV 2015 een gloednieuwe reeks rond “Blinky Bill” aangekondigd. De serie zal met de nieuwste CGI-animatietechnieken gemaakt worden in de Flying Bark Studio’s in Australië. Studio 100 Media zal instaan voor de wereldwijde distributie van de serie. De nieuwe reeks zal 52 afleveringen tellen met een duurtijd van 11 minuten.

Eind dit jaar zal de gloednieuwe animatiefilm rond Blinky Bill: “Blinky Bill The Movie” in de bioscopen vertoond worden. 

Het verhaal
De 11-jarige Blinky is één brok energie, met een hart voor avonturen, en een neus voor het oplossen van problemen, maar vooral in het vinden van plezier op de vreemdste plekken. Zonder Blinky zou Green Patch een doodnormale kalme plaats zijn. Maar met deze jonge Koala is er altijd wel iets te beleven. Samen met zijn vrienden Nutsy, Marcia en Robert beleeft hij de gekste avonturen. Samen bedenken ze hoe ze de het meeste fun kunnen hebben op een gewone Australische dag. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *