Plopsaland zoekt de beste pompoensoep!

Halloween komt nabij, en ook Plopsaland doet mee! Plopsa zoekt via zijn Facebookpagina de beste pompoensoep. Piet Piraat en Berend Brokkenpap kiezen op 28 oktober de winnaar in Plopsaland De Panne.

Plopsa zoekt de beste pompoensoep. Deelnemen kan door het insturen van een origineel recept via deze link. De Plopsa-chefs maken op 22 oktober de vijf finalisten bekend. “We hebben het volste vertrouwen in hun beoordeling”, zegt parkmanager Wim Wauters, “Ze namen vorig jaar de receptuur van alle Plopsa-gerechten onder handen. Met succes, want onze bezoekers reageren heel positief op de nieuwe recepten.”

De vijf finalisten worden op 28 oktober samen met hun familie uitgenodigd in Plopsaland De Panne. Berend Brokkenpap en Piet Piraat proeven de pompoensoep en kiezen de winnende soep. De winnaar wint samen met zijn/haar familie een jaar lang gratis toegang tot alle Plopsa-parken en het gewicht van de vader in pompoenen.

“We merken dat onze fans vaak kooktips en recepten uitwisselen via de Plopsa-Facebookpagina. Vorig jaar beweerden héél veel mama’s en papa’s dat hun pompoensoep de lekkerste was. Dus besloten we dit jaar een competitie te organiseren en uit te zoeken wie nu echt de beste pompoensoep kan maken.”, legt Digital Manager Sebastien Momerency uit.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *