Meer info bekend over comeback Samson en Gert

Eerder deze dag maakten we bekend dat er nieuwe afleveringen van Samson en Gert op komst zijn. Studio 100 heeft hierover net een persbericht verzonden met meer informatie.

In totaal zullen er 15 nieuwe afleveringen worden opgenomen van 12 minuten. Deze zullen zich volledig afspelen in de sfeer van de kerstperiode. Samson & Gert, Van Leemhuyzen, Alberto & de Burgemeester trekken samen naar de Ardennen om daar de feestdagen te vieren, en zoals gewoonlijk zal dit weer tot heel wat hilarische situaties leiden.

De nieuwe afleveringen zullen vanaf 8 december te zien zijn op Ketnet.

De regie is in handen van Bart Van Leemputten, Samson & Gert-regisseur van het eerste uur.

samson

Gert Verhulst – Studio 100:
“We kijken er enorm naar uit om na bijna 10 jaar opnieuw de studio in te duiken om nieuwe afleveringen van Samson & Gert op te nemen. Wat het extra leuk maakt is dat we alles zullen opnemen in een gloednieuw & gethematiseerd decor. Samson & Gert zijn door de jaarlijkse Kerstshows al onlosmakelijk verbonden met de kerstperiode. De 15 nieuwe afleveringen zullen zich ook allemaal afspelen in de winterse & feeërieke sfeer van de feestdagen, dus het plaatje klopt helemaal. Samson & Gert zijn al bijna 25 jaar te zien op televisie, en we zijn erg blij dat Ketnet ons na al die jaren het vertrouwen geeft om nog een aantal nieuwe afleveringen te maken.  Het programma waar voor ons toch alles mee begonnen is.”

Wouter Quartier – Ketnet: “
Bij Ketnet zetten we niet alleen in op nieuwe programma’s en formats, zoals De Blacklist, D5R en Junior Musical, maar we houden ook onze ‘klassiekers’ in ere.  Samson & Gert zijn Ketnet-helden buiten categorie. Bijna zoals de Sint. Ze waren er zelfs al voor Ketnet bestond.  Hele generaties Vlaamse kinderen zijn met Samson & Gert opgegroeid.  Ook vandaag nog zenden we dagelijks een aflevering uit en ze zijn nog altijd superpopulair. Bij de Ketnetters, maar ook bij hun ouders. We kijken met zijn allen dan ook uit naar de nieuwe afleveringen. Bijna 25 jaar geleden zijn Samson & Gert ontstaan bij de openbare omroep. Al die tijd hebben we nauw samengewerkt met Studio 100. Recent nog met programma’s als Junior Musical en Ghost Rockers. En nu dus ook met de nieuwe afleveringen van Samson & Gert. De nieuwe reeks is een mooi kerstcadeau voor alle fans van het legendarische duo. En dat zijn er veel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *