Plopsaland De Panne werft aan

Plopsaland De Panne is volop bezig met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Om de bezoekers op een vlotte manier te ontvangen is het themapark op zoek naar 120 seizoensmedewerkers en 1.000 studenten. Geïnteresseerden kunnen terecht op de Plopsa Jobbeurs.

Plopsaland De Panne ontving in 2006 ruim 750 000 bezoekers. Momenteel is het park zich volop aan het voorbereiden voor het nieuwe seizoen. Om ook in 2007 alles in goede banen te leiden is Plopsaland De Panne op zoek naar 120 seizoensmedewerkers die interesse hebben in zowel horeca, bedienen van attracties, showbegeleiding als assisteren in de verkoop. Op dinsdag 16 januari organiseert Plopsaland De Panne een Jobbeurs voor de geïnteresseerden.

Plopsa Jobbeurs
Plopsaland De Panne biedt afwisselend en interessant werk in de afdelingen Attracties, Horeca en Merchandising. Wie geïnteresseerd is in een functie als seizoensarbeider kan op de Plopsa Jobbeurs op dinsdag 16 januari kennis maken met Plopsaland als werkgever. De geïnteresseerden krijgen de mogelijkheid om te solliciteren bij de verschillende verantwoordelijken. Er zijn twee infosessies voorzien: om 13u30 en om 16u30. Kandidaten kunnen hun plaatsje reserveren voor één van beide infosessies via de personeelsdienst op +32 (0)58 42 02 02 of via personeelsdienst@plopsa.be.

Studenten die geïnteresseerd zijn in een vakantiejob in Plopsaland De Panne kunnen een e-mail met bijgaande vacature sturen naar: personeelsdienst@plopsa.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *