11 dingen die je dit najaar zeker moet doen

Dit najaar valt er weer heel wat te beleven in Plopsaland maar ook daarbuiten. Wij zochten de 11 beste dingen die je zeker en vast eens moet doen dit najaar.

  1. K3 Pina Colada Weekends en Love Cruise Weekends

In Plopsaland De Panne kan je elk weekend terecht (t.e.m. 1 oktober) voor de super leuke optredens van Hanne, Klaasje & Marthe. Zing en dans mee op het super leuke liedjes. Is De Panne te ver weg of past het net niet in je agenda? Geen nood want K3 komt op 7-8 oktober naar Plopsa Indoor Hasselt en 14-15 oktober naar Plopsa Indoor Coevorden.

Foto’s van vorig jaar kan je hier bekijken.

      2. Ghost Rockers On Tour

Mila, Jonas, Charlie, Alex en Jimmy toeren vanaf 10 september weer door heel Vlaanderen met hun nieuwe show. Laat je onderdompelen in een show vol spanning, avontuur en geheimen, en zing samen met de Ghost Rockers mee met hun allergrootste hits!

De Ghost Rockers zijn te zien in Roeselare, Heist o/d Berg, Gent, Oostende, Antwerpen, Asse en Hasselt. Klik hier voor info en tickets.

En als je niet genoeg kan krijgen van de Ghost Rockers kan je vanaf 4 september kijken naar het 4de seizoen op Ketnet.

      3. Nachtwacht komt naar je toe

Wilko, Keelin en Vlamidir van Nachtwacht bezoeken in het weekend van 30 september en 1 oktober verschillende Kinepolis bioscopen in heel Vlaanderen om samen met jullie 3 gloednieuwe afleveringen van Nachtwacht te bekijken op het grote scherm.

Ontdek als allereerste de nieuwe monsters waarmee de Nachtwacht de strijd aangaat. Daarnaast krijgen alle fans ook een Nachtwacht goodie en een poster met handtekeningen mee naar huis. Mis het niet!

Klik hier voor info en tickets.

      4.  Bibberen en beven in Plopsa

Kom griezelen in Plopsaland De Panne tijdens de allereerste Mega Mindy Halloween! Tijdens Halloween lopen er veel verkleedde mensen rond. De boeven maken daar handig gebruik van en gaan vermomd op stap. Hopelijk kan Mega Mindy ze op tijd vangen! Mega Mindy Halloween is op 14-15 oktober in Plopsaland De Panne. Na Mega Mindy is het de beurt aan Piet Piraat. Kom genieten van de Halloweenshow van Piet Piraat op 28-29 oktober en 4-5 november in Plopsaland De Panne of van 30 oktober tot en met 3 november in Plopsa Indoor Hasselt.

Bekijk hier de foto’s van de Halloweenshow van vorig jaar met Stien Struis en Berend Brokkenpap.

      5. 20 jaar Plop Feestweekends

Kabouter Plop en zijn vrienden blazen dit jaar 20 kaarsjes uit. Kom dit mee vieren in Plopsaland De Panne en dit 3 weekends lang!  Geniet van de te gekke Plop Show in het Plopsa Theater en juich Kabouter Plop en Klus toe tijdens de parade! Plop en Klus zijn 11, 12, 18, 19, 25 en 26 november te bewonderen in De Panne.

      6. Magie voor de allerkleinste 

De liefste clown ter wereld trekt opnieuw naar het theater met een nieuwe show ‘Bumba en het Magische Wonderboek’. Daar wil jij met je kleine Bumba fan vast bij zijn!

Bumba en zijn vrienden zijn vanaf 11 november tot en met 25 februari te bewonderen in een theater bij jou in de buurt.

      7. Staat je schoentje al klaar?

Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten hebben het weer heel erg druk dit jaar. Zoals ieder jaar komt de Sint weer mee feesten in het Sportpaleis in Antwerpen samen meet heel wat Studio 100 artiesten. op 2-3 december. Ook kan je op 2-3 december de Sint ontmoeten in Plopsaland De Panne. En als extra viert Ketnet hetzelfde weekend hun 20ste verjaardag in Plopsaland De Panne. Er zijn meet & greets, een kleurrijke parade en veel muziek!

      8. Throwback Thursday in het Sportpladijs

Ketnet wordt dit jaar 20 jaar en plant samen met Studio 100 een groots muzikaal verjaardagsfeest op woensdag 29 november, donderdag 30 november, maandag 4 en dinsdag 5 december. Voor één keer niet voor kinderen, maar wel voor de Ketnetters van toen, nu jongvolwassenen. Zij kunnen zich helemaal uitleven tijdens dit evenement in het Antwerps Sportpaleis, want heel wat van hun vroegere kinderhelden zullen tijdens deze show de revue passeren. Samson en Gert, die zelfs na twintig jaar nog steeds een vaste waarde zijn bij Ketnet, zullen er al hun grote hits brengen. Ook komt Spring éénmalig terug met hun grootste hits!

Wees snel want de tickets vliegen de deur uit! Klik hier voor meer info en tickets.

      9. Kerst met Samson & Gert

Waarschijnlijk is het een jaarlijkse gewoonte geworden om naar de Samson & Gert Kerstshow te gaan. Ook dit jaar belooft het weer een fantastische show te worden. Met een indrukwekkend showballet en kinderkoor, een live-orkest en een prachtig decor. Natuurlijk zijn de Burgemeester, Alberto en Van Leemhuyzen ook van de partij. En ook deze keer kan je met jouw ticket van de Kerstshow gratis genieten van de attracties , shows en animaties van Winter Plopsaland of Plopsa Indoor Hasselt.

Klik hier voor info en tickets.

      10. Ketnet Kerst

Van 26 t/m 30 december kan je genieten van Ketnet Kerst in Winter Plopsaland met gezellige nocturnes tot 19u en een geweldig vuurwerk. Dat wil zeggen dat je extra lang plezier kan beleven op de talloze attracties en op de gratis ijspiste. Bovendien kan je de acteurs van Ghost Rockers ontmoeten!

      11. K3 Love Cruise

K3 gaat mee op een cruise waar ze een optreden moeten geven. Maar tijdens deze boottocht loopt er heel wat mis. En als uit de magische ketting van Klaasje dan ook nog een parelelf met toverkrachten verschijnt, is het hek helemaal van de dam. Brengen onze 3 meisjes deze reis tot een goed einde? Dat zie je in de allereerste film van Klaasje, Hanne en Marthe: K3 Love Cruise!

De allereerste film van Hanne, Klaasje & Marthe is vanaf 13 december te wonderen in de bioscoop!

 

Hopelijk hebben wij je wat kunnen helpen om er een fantastisch najaar van te maken! Wij hebben er al vast heel veel zin in. Hou zeker onze Facebook-pagina goed in gaten voor leuke foto’s en wedstrijden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *